





## 8<sup>th</sup> KIPPRA ANNUAL REGIONAL CONFERENCE THEME: SHAPING PATHWAYS TO FUTURE JOBS: UNLOCKING OPPORTUNITIES FOR THE YOUTH 21<sup>ST</sup> TO 23<sup>RD</sup> MAY 2025 DRAFT PROGRAMME

TIME		DAY 1: 21 <sup>st</sup> May 2025
7.00- 8.15		Preliminaries KIPPRA documentary on the pathways to future jobs for the youth Slideshow-Sponsors/Partners
7.45-8.15		Arrival and Registration
8.15-8.30		Entertainment – Prayers National and East African Community Anthem-Choir Master of Ceremonies (MC)
8.30-8.40		Opening Remarks Chair: KIPPRA Board Programmes Committee Chair Rapporteurs:
8.40-8.55	8.40-8.55 Common Session 1.1 Venue	Conference Overview: Setting stage on the pathways to future jobs for the youth (15 Mins) Dr Eldah Onsomu – Ag. Executive Director, KIPPRA







	8.55-9.10	The Future jobs for the youth (15 Mins)
	Common Session	xxyxyxyPS, State Department for Youth
Sub Theme 1: H	Iuman Capital Developm	lent
09.10-10.10	09.10-9.50 Common Session 1.0 Venue	Human capital development: Building blocks and policy framework         for a productive workforce (40 mins)         Coordinator: Boaz Munga, Isabella Kiplagat and Victor Mose         YP: Juliah Ondongo,         Chair:         Rapporteurs:         Panelists-         1.       Global Alliance for Improved Nutrition (GAIN)         2.       Scaling up Nutrition (SUN)         3.       UNICEF (SSD)         4.       UN Women         5.       UNDP
	9.50-10.20	<ul> <li>6. PEP (PSD)</li> <li>7. AERC (SSD)</li> <li>8. State Department for Youth (SSD)</li> <li>Plenary (20 Minutes)</li> </ul>
10.20-10.50	Refreshment Break (	Choir)







10.50-11.50	10.50-11.30	Linking early childhood nutrition and cognitive development to future
	PS 1.1	workforce potential (40 mins)
	Venue	Coordinator: Boaz Munga, Isabella Kiplagat and Victor
		YP: Juliah Ondongo Chair: La
		Chair: La
		Rapporteurs:
		Topics
		• The impact of stunting and early malnutrition (on the economy, cognitive
		abilities, etc).
		Addressing malnutrition and micronutrient deficiencies
		• The role of multi-sectoral approaches in addressing nutrition challenges.
		• Aligning national health and nutrition policies with labor market needs.
		Panelists-
		1. ESA – Education Sub-Saharan Africa
		2. UNICEF (SSD/NIPFN)
		3. Ministry of Health
		4. Ministry of Education
		5. NIFPN
		6. APHRC
		7. Global Alliance for Improved Nutrition (GAIN)
		8. World Food Programme (WFP)







24		-
	11.30-11.50	Plenary (20 Minutes)
	10.50-11.30 PS 1.2 Venue	<ul> <li>Aligning education systems with evolving labour market demands, fostering TVET, and integrating technology-driven learning (40 mins)</li> <li>Coordinator: Boaz Munga, Isabella Kiplagat and Victor</li> <li>YP: Juliah Ondongo Topics</li> <li>Role of lifelong learning and upskilling.</li> <li>Embedding STEM and digital skills in curricula.</li> <li>Partnerships between academia, industry, and government for skill development.</li> </ul>
		<ul> <li>Chair: Melap Sitati Rapporteurs:</li> <li>Panelists- <ol> <li>GIZ – TVET</li> <li>German Embassy</li> <li>ACBF (Macro)</li> </ol> </li> <li>State Department Education (MoE) - Technical and Vocational Education and Training (TVET) (</li> <li>Kenya Universities and Colleges Central Placement Service (KUCCPS)</li> </ul>







2024		
		6. Kenya Institute of Curriculum Development (KICD)
		7. UON/TAVETA/University
		8. National Industrial Training Authority (NITA)
		9. Kenya National Commission for UNESCO (KNATCOM)
		10. World Bank (EMH)
	11.30-11.50	11. RELI Africa: Home - Regional Education Learning Initiative (Mentor)
	11.30-11.30	12. State Department for Labour (SSD)
		Plenary (20 Minutes)
	10.50-11.30	Enhancing Workforce Health, Well-being, and Inclusivity (40 mins)
	PS 1.3 Venue	Coordinator: Violet Nyabaro YP: Juliah Ondongo Chair: H
		Topics
		• Creating inclusive workplaces for women, youth, and persons with
		disabilities.
		• Role of social protection in reducing workforce vulnerabilities.
		• Strategies for reducing brain drain and fostering local talent.
		• Role of public-private partnerships in human capital development.
		Policies to foster entrepreneurship and job creation.
		Rapporteurs:







024		
		Panelists-
		1. MOL&SP
		2. State Department for Social Protection, Senior Citizens Affairs, and
		Special Programmes
		3. National Council for Persons with Disabilities (NCPWD)
		4. KEPSA/KAM
		5. African Population and Health Research Center (APHRC)
		6. International Labour Organization (ILO)
		7. HelpAge International
		8. National Employment Authority
		9. Labour Disputes Tribunal
		10. FKE
		11. National Youth Council
		12. HR Expert from Private Sector
		13. Institute of Human Resources Management
	11.30-11.50	
	11.50-11.50	Plenary (20 Minutes)
11.50-12.00		10 minutes for moving main hall
SUB THEME	2: Digital transformation a	and infrastructure
12.00-13.00	12.30-13.30	Digital transformation and infrastructure for future jobs - (40 mins)
	Common Session 2.0 Venue	Coordinator: Ms Martha Naikumi







2024		
		Chair: Dr Humphrey Njogu
	15.30-13.50	Rapporteurs:         Panelists-         1. Communications Authority of Kenya         2. State Department for Information (IESD)         3. Safaricom         4. Microsoft         5. Google         6. EPRA         7. JICA         8. UKAID         9. Huwaei         10. Mastercard Foundation         11. Kenya Power         12. Vision 2030 (CBD)
		Plenary (20 Minutes)
13.00-14.00		LUNCH BREAK
14.00-16.00	14.00-14.40 PS 2.1 Venue	Artificial Intelligence, Fifth Industrial Revolution, blockchain and other emerging technologies in the future of work (40 mins) Coordinator: Dr Humphrey Njogu and Martha Naikumi Chair: Rapporteurs:
		Panelists







		1. Microsoft
		2. Google
		3. Konza (IESD/CBD)
14.40-	15.00	4. GIZ
		5. Qhala – panelist
		6. UN Youth
		Plenary (20 Minutes)

## DRAFT







14.00-14.40	E-mobility and renewable energy for sustainable jobs (40 mins)
	Coordinator: Dr Humphrey Njogu and Martha Naikumi
PS 2.2	Chair: Ch–
Venue	
	Rapporteurs: Panelists:
	1. Basigo
	2. MOJAEV
	3. Isuzu
	4. Cfao
	5. Namata (Nairobi Metropolitan)
	6. EPRA
	7. KenGen
14.40-15.00	Plenary (20 Minutes)
14.00-14.40	Housing and urban development for future workforce (40 mins)
	Coordinator: Dr Humphrey Njogu and Martha Naikumi
PS 2.3	Chair: Pr
Venue	Rapporteurs: Panelists:
	1. NCA
	2. Boma Yangu
	3. Hass Consult
	4. JICA







		5. FSD /PSDD (Financial Service Deepening) - Njogu to give
	14.40-15.00	contact – Seeta
		6. Housing Finance
		7. Kenya Mortgage Refinancing
		8. Cemtec Simba Cement Company
		9. Devki
		10. UN Habitat
		11. World Bank
		12. Unclaimed Financial Assets Authority (Partnerships)
		Plenary (20 Minutes)
15.00-15.10		10 minutes for moving main hall
SUB THEME 3:	Creative economy, taler	nt and innovation
15.10-16.10	15.10-15.50	Creative industries for job creation (40 mins)
	Common Session 3.0	Coordinator: Anne Gitonga
	Venue	YP: Esther Omosa
		Chair: Prof. Kimani Njogu (Chair of Creative Working Group)
		Rapporteurs:
		Panelists-
		1. Kenya Film Classification Board
		2. Film Commission







		3. Music Copyright Society of Kenya
		4. Kecobo
		5. Ajira Digital
		6. Youth in creative industry
		7. KMPUTs
	15.50-16.10	8.
		Plenary (20 Minutes)
16.10-16.20		10 minutes for moving to parallel session venues
16.20-17.20	16.20-17.00 PS 3.1 Venue	Opportunities in performing arts, film and interactive media (40 mins)Coordinator: Anne GitongaYP: Esther OmosaChair: Peter Kawa (Talent Manager, Aziad Nasenya)Rapporteurs:Panelists:
		1. Kenya Cultural Centre/Kenya National Theatre
	17.00-17.20	2. Kenya Film Classification Board
	17.00-17.20	9. Kenya Film Commission
		10. Permanent Presidential Music Commission
		11. Kenya Copyright Board
		12. Music Copyright Society of Kenya
		13. Kenya Association of Music Producers
		14. Kenya International Theatre Festival (KITFEST)







2024		
		15. Kenya Film and Television Professionals Association
		16. Communications Authority of Kenya
		Plenary (20 Minutes)
	16.20-17.00 PS 3.2 Venue	Leveraging on cultural heritage, sports and e-sports for job creation (40 mins)
		Coordinator: Moses Njenga, Anne Gitonga YP: Esther Omosa Chair: UNESCO Rapporteurs: Panelists:
	17.00-17.20	<ol> <li>National Museums of Kenya</li> <li>Kenya National Library Services</li> <li>Nairobi County (Recreation Department) – CECM is Producer</li> <li>Kenya Sports Academy</li> <li>Kenya National Sports Council</li> <li>E-sports Kenya Federation</li> <li>Ligi Ndogo Soccer Club (Mannaseh)</li> <li>Athletics Kenya</li> <li>Sports Personality of Year Awards</li> <li>Safari Rally Kenya</li> <li>Kenya Volleyball Association</li> </ol>







	12. Kenya Rugby Union
	Plenary (20 Minutes)
16.20-17.00	Opportunities in visual arts, fashion and design (40 mins)
PS 3.3	Coordinator: Moses Njenga, Anne Gitonga
Venue	YP: Esther Omosa Chair: Roy Gitahi (Arts at Work)
	Rapporteurs:
	Panelists:
	13. Association of Visual Artists and Collectives
	14. The Art Society of Kenya
17.00-17.20	15. National Visual Artists Association
	16. Kenya Fashion Council
	17. KEPROBA
	18. The GoDown Arts Centre
	19. Pinkfoot
	20. Fashion Awards
	21. Kenya Fashion Week (Sue Muraya)
	22. Kenya Leather Development Council
	23. Leather Apex Society of Kenya
	24. Wazawazi
	25. Shops Zetu (e-commerce platform for local designers)
	Plenary (20 Minutes)







17.20-17.50		Refreshments
<b>7.50-18.30</b> 17.50-18.30 Common Session Venue	<ul> <li>Chairs of the Parallel sessions to present key highlights from their parallel sessions (30 minutes)</li> <li>Chair-</li> <li>Rapporteurs:</li> <li>Chair PS1.1- 5 Minutes</li> <li>Chair PS1.2-5 Minutes</li> </ul>	
		Chair PS1.2- 5 Minutes
		Chair PS1.3- 5 Minutes
		Chair PS1.4- 5 Minutes
		Chair PS1.5- 5 Minutes
		Chair PS1.6- 5 Minutes
TIME		DAY 2: 22 <sup>ND</sup> MAY 2024
7.00-8.00		KIPPRA Documentary
8.30-8.40		Prayers (XX)
8.40-9.00		Recap of Day one- Key Highlights







09.00-10.00	09.00-09.40	Mainstreaming gender statistics, equity and social inclusion in the
	Common Session 3.0	future of work (40 mins)
	Venue	
		Coordinator: Nancy Nafula and George Lutomia YP: Sharon Korir Chair: UN Women Rapporteurs: Panelists:
		1. UN Women
	9.40-10.00	2. NGEC
		3. UNFPA
		4. UNICEF
		5. Centre for Rights Education and Awareness (CREAWKenya) Regional
		6. Education Learning Initiative (RELI) – Irene Nyamu
		7. KNBS (SSD)
		8. KEWOPA
		9. OXFAM (Partnerships)
		10. CAP Youth Empowerment Institute (CAP YEI) - SSD
		Plenary (20 Minutes)
10.00-10.30		Refreshments
SPECIAL SESSI	ON 1: OFFICIAL OPE	NING OF THE CONFERENCE
Session Moderate Rapporteurs:	or: PS, State Departmen	t for Economic Planning (CBD)
10.30-12.30		Signing of the visitor's book at VIP Lounge and briefing to H.E. The President
		Tour of exhibition booths by H.E. The President







		<ul> <li>National Anthem and East Africa Anthem</li> <li>Prayers (Muslim and Christian)</li> <li>Welcoming Remarks – Ag. Executive Director, KIPPRA, Dr Eldah</li> <li>Onsomu</li> <li>Opening Remarks - Chairman, KIPPRA Board, Prof. Paul Wachana</li> <li>Speech by Governor, Kisumu County and Chair LREB, H.E. Mr Johnson</li> <li>Sakaja</li> <li>H. E. Governor, Nairobi County to invite H.E. The President</li> <li>Speech by CS, National Treasury and Economic Planning:</li> <li>Keynote Address and Official Opening by His Excellency, Dr William</li> <li>Samoei Ruto, CGH</li> <li>Launch of KIPPRA Publications by H.E. The President, and</li> <li>Presentation of KIPPRA Publications to H.E. The President by CS, National</li> <li>Treasury and Economic Planning, Hon. John Mbadi, EGH, KIPPRA</li> <li>Board Chairman, Prof. Paul Wachana, and Ag. Executive Director, Dr</li> <li>Eldah Onsomu</li> <li>Gift to the President by KIPPRA Board Chair and Executive Director</li> <li>Photo session with the President</li> <li>National Anthem and President's departure</li> </ul>
12.30-13.30		LUNCH
13.30-14.30	13.30-14.10 PS3.1 Venue	Gender-based violence and labour productivity (40 Mins)Coordinator: Nancy Nafula and George LutomiaYP: Sharon KorirChair: ChstryTopics• Fertility, sexual and reproductive health• Gender equality and demographic challenges in the labour market• Gender gaps and labour market participation







14.10-14.30	Rapporteurs:         Panelists:         1. Centre for Rights Education and Awareness (CREAWKenya)         2. Womenkind Worldwide         3. Kenya Female Advisory Organization (KEFEADO)         4. Gender Violence Recovery Ccentre         5. Kenya National Human Rights Commission         6. Coalition on Violence Against Women         Plenary (20 Minutes)
13.30-14.10 PS 3.2 Venue 14.10-14.30	The role of gender statistics in bridging the gender gaps in the labour market (40 Mins)         Coordinator: Nancy Nafula and George Lutomia         YP: Sharon Korir         Chair: KNBS         Rapporteurs:         Panelists:         1. UN Women         2. National Council for Persons with Disabilities (NCPWD)         3. ILO         4. SRC         5.







	13.30-14.10	The future of social protection and social justice in promoting
	PS 3.3	inclusive jobs (40 Mins)
	Venue	Coordinator: Nancy Nafula and George Lutomia
		YP: Sharon Korir
		Topics
		Women empowerment and decent jobs
		Inclusive labour policies
	14.10-14.30	Chair:
	14.10-14.50	Rapporteurs:
		Panelists:
		1. State Department for Social Protection
		2. IDRC
		3. National Social Protection Secretariat (NSPS)
		4. National Council for Persons with Disabilities (NCPWD)
		5. National Council for Children's Services (NCCS)
		Plenary (20 Minutes)
14.30-14.40		10 minutes for moving main hall
<b>SUB THEME 5:</b>	Trade and Industrialization	ition
14.40-15.40	14.40-15.20	Trade, and industrialization and future jobs for the youth (40 mins)
	Common session 4.0	Coordinator: John Karanja and Shadrack Mwatu
	Venue	YP: Patricia Gicharu
		Chair: CEO KAM
		Rapporteurs:
		Panelists:







024		
		2. CEO KEPSA
	15.20-15.40	3. CEO EACCIA
		4. TMEA
		5. ACA
		6. KNCCI
		7. EPZA
		Plenary (20 Minutes)
15.40-15.50		10 minutes for moving to parallel session venues
15.50 - 16.50	15.50-16.30	Opportunities for job creation in domestic and internation markets (40
	PS 4.1	Mins)
	Venue	Coordinator: John Karanja and Shadrack Mwatu
		YP: Patricia Gicharu
		Chair: CEO RETRAK
		Rapporteurs:
		Panelists:
	16.30-16.50	8. KEPROBA
		9. KENTRADE
		10. COFEK
		11. Tea exporters
		12. Cereal Growers association
		13. KEBS







	Plenary (20 Minutes)
15.50-16.30	Promoting e-commerce for jobs to youths in MSMEs (40 Mins)
PS 4.2	Coordinator: John Karanja and Shadrack Mwatu
Venue	YP: Patricia Gicharu
	Chair: CEO EACCIA
	Rapporteurs: Panelists:
	Pariensis.
	14. State Department for Trade
	15. JIJI
	16. JUMIA
	17. Postal corporation
	18. Youth Innovators
	19. National Youth Council
	20. Ajira digital
	21. MSEA
16.30-16.50	22. ICTA
	Plenary (20 Minutes)
15.50-16.30	Exploiting green in industrialization for future jobs (40 Mins)
PS 4.3	Coordinator: John Karanja and Shadrack Mwatu
Venue	YP: Patricia Gicharu Chair: Dr 9
	Rapporteurs:
	Panelists:







	16.30-16.50	23. Joy Za 24.
		Plenary (20 Minutes)
16.50-17.00		10 minutes for moving main hall
17.00-17.40	17.00-17.40 Common Session Venue	Chairs of Parallel sessions to key highlights from their parallel sessions (40 Mins) Chair/Coordinator- Rapporteurs:
17.40-16.10		Refreshments and Departure
		JKAH

TIME		DAY 3: 23 <sup>RD</sup> MAY 2025
7.00-8.00		KIPPRA Documentary
8.00-08.10		Prayers
8.10-8.30		Recap of Day Two: Key Highlights by
SUB THEME 6: E	Emerging sectors and	d agribusiness
08.30-9.30	08.30-09.10	Resource Efficiency and Value Addition: Creating Sustainable
	Common Session	Livelihoods/Jobs for the Youth (40 mins)
	5.0	Coordinator: Evans Ngenoh, Hillary Wakhungu and Jecinta Anomat
	Venue	YP: Jimson Mwikamba
		Chair: Prof. Hillary K. Bett (Egerton University).
		Rapporteurs: Francis Kaloi
		Panelists:







	09.10-09.30	<ol> <li>Kenya National Gene Bank (Genetic Resources Research Institute)</li> <li>YARA</li> <li>Bidco Africa</li> <li>KALRO</li> <li>Kwale Agribusiness Program (KAP)</li> <li>Plenary (20 Minutes)</li> </ol>
9.30-09.40		10 minutes for moving to parallel session venues
	09.40-10.20 PS 5.1 Venue 10.20-10.40	Transforming Agriculture through Climate-Smart Practices, Agri- Tourism: Pathways to Sustainable Youth Employment (40 Mins).         Coordinator: Evans Ngenoh, Hillary Wakhungu and Francis Kaloi         YP: Jimson Mwikamba         Chair: Seaf         Rapporteurs: Jecinta Anomat.         Panelists:         1. Kenya Climate Innovation Center (KCIC)         2. Kenya Climate Innovation Center (KCIC)         3. Kenya Extractive Industries Development Programme (KEIDP)         4. CAP Youth Empowerment Institute (CAPYEI)         5. TEJATI (Productive)         6. IFPPRI (Economic Modelling Hub)         Plenary (20 Minutes)







09.40-10.20	Youth Employment Opportunities in Kenya's Blue-Green, and
PS 5.2	circular Economies (40 Mins)
Venue	Coordinator: Evans Ngenoh, Jecinta Anomat, and Francis Kaloi
	YP: Jimson Mwikamba
	Chair: Dr.
	Rapporteurs: Hillary Wakhungu
	Panelists: Dr. Jackson K. Langat (Tegemeo);
	1. Kenya Marine and Fisheries Research Institute (KMFRI),
10.20-10.40	2. Kenya Private Sector Alliance (KEPSA),
	3. Kenya Extractive Industries Development Programme
	(KEIDP).
	Plenary (20 Minutes)
09.40-10.20	Exploiting value chains for emerging to create jobs for the youth
PS 5.3	(40 Mins)
Venue	Coordinator: Evans Ngeno, Hillary Wakhungu and Francis Kaloi
	YP: Jimson Mwikamba
	Chair:
	Rapporteurs:
	Panelists:
	1. African Agricultural Technology Foundation (AATF)
10.20-10.40	2. Farm Africa
	3. Nuru Kenya
	4. Feed the Future Kenya







		Plenary (20 Minutes)
10.40-11.10		Refreshments
SUB THEME 7: Resilience and adaptability		
SUB THEME 7: 1 11.10-12.10	11.10-11.50 Common Session 6.0 Venue 11.50-12.10	Building workforce resilience and adaptability for future jobs (40         Mins)         Coordinator: and Jecinta Anomat         YP: Ramadhan Mafta         Chair: Dns         Rapporteurs:         Panelists:         1.         Robi         2.       United Nations Development Programme (UNDP)         3.       State Department for Foresty         4.       UNEP (Trade)         5.       National Drought Management Authority (NDMA)
12.10-12.20		6. Kenya Forest Service (KFS) Plenary (20 Minutes)
	12.20-13.00 PS 6.1 Venue	10 minutes for moving to parallel session venues         Promoting Circularity and Environmental Conservation to Foster         Sustainable Employment (40 Mins)         Coordinator: and Jecinta Anomat         YP: Ramadhan Mafta         Chair: S         Rapporteurs:         Panelists:







	1. Luke Mul
13.00-13.20	2. Kenya Private Sector Alliance (KEPSA),
	3. Kenya Association of Manufacturers (KAM)
	4. Kenya Forest Research Institute (KEFRI)
	5. Kenya Breweries Limited
	6. World Wide Fund (WWF)
	7. Conservation International
	Plenary (20 Minutes)
12.20-13.00 PS 6.2 Venue	Climate financing and carbon credit markets for sustaining future jobs (40 Mins) Coordinator: and Jecinta Anomat YP: Ramadhan Mafta Chair: Dr 9 Rapporteurs: Panelists:
13.00-13.20	<ol> <li>Joy Za</li> <li>National Environmental Management Authority</li> <li>Northern Rangelands</li> <li>Capital Market Authority</li> <li>State Department for Foresty</li> <li>State Department for Environment and Climate Change</li> </ol>







2024		
		7. Kenya Forest Research Institute (KEFRI)
		8.
		Plenary (20 Minutes)Plenary (20 Minutes)
	12.20-13.00 PS 6.3	Strengthening climate-smart governance for sustainable jobs for the youth (40 Mins)
	Venue	Coordinator: and Jecinta Anomat YP: Ramadhan Mafta
		Chair: Dr 9
		Rapporteurs:
	12 00 12 00	Panelists:
	13.00-13.20	1. Joy Za
		2. African Agricultural Technology Foundation (AATF)
		3. Ministry of Environment, Climate Change, and Forestry
		4. Ministry of Youth Affairs, the Arts, and Sports
		5. Green Belt Movement (GBM)
		6. World Agroforestry (ICRAF)
		7. World Bank Group
		8. Food and Agriculture Organization (FAO)
		Plenary (20 Minutes)
13.20-14.20		LUNCH
		SME development and access to finance
14.20-15.30	14.20-15.00	Future jobs in entrepreneurship, MSME development and access to finance (40 Mins)







	Common Session 7.0 Venue	Coordinator: Moses Njenga YP: Remmy Naibei Chair: Rapporteurs: Panelists: 7. CBK
	15.00-15.20	<ul> <li>8. NCBA</li> <li>9. KCB Foundation</li> <li>10. Equity Foundation</li> <li>11. Hustler Fund (PSDD)</li> <li>12. National Youth Council</li> <li>13. Safaricom</li> <li>14. Metropol CRB</li> <li>15. State Department for Devolution (Governance)</li> </ul>
15 00 15 20		Plenary (20 Minutes)
15.20-15.30		10 minutes for moving to parallel session venues
	15.30-16.10 PS7.1 Venue	Future jobs in youth-led start-ups and MSMEs (40 Mins)Coordinator: Moses NjengaYP: Remmy NaibeiChair: SfRapporteurs:Panelists:1. State Department for MSME
	16.10-16.30	<ul><li>2. MSEA</li><li>3. KYEOP</li></ul>







	NYOTA
	Plenary (20 Minutes)
15.30-16.10 PS7.2 Venue	Entrepreneurship for the youth (40 Mins) Coordinator: Moses Njenga YP: Remmy Naibei Chair: Dr 9 Rapporteurs: Panelists:
16.10-16.30	<ol> <li>JKUAT – Entrepreneurship</li> <li>National Youth Council</li> <li>15. Privatization Commission - (PSDD)</li> <li>NTSA (PSDD)</li> <li>Plenary (20 Minutes)</li> </ol>
15.30-16.10 PS7.3 Venue	Access to finance youth-led start-ups and MSMEs (40 Mins) Coordinator: Moses Njenga YP: Remmy Naibei Chair: Dr 9 Rapporteurs: Panelists:
16.10-16.30	9. Tala 10. Safaricom – Mpesa 11. Pezesha 12. CBK







		13. Ilab
		14. KCB
		15. KBA
		Plenary (20 Minutes)
16.30-16.40		10 minutes for moving main hall
16.40-17.30	SPECIAL SESSION 2: WRAP UP AND WAY FORWARD	
	Chair:	
	<b>Rapporteurs</b>	:
	SS2.1	Conference Resolutions - Presentation of Conference Communique
	SS2.2	Vote of Thanks by
	SS2.3	Closing Remarks
		Board Chair
	SS2.4	Official Closing
		PS, State Department for Economic Planning
17.30-16:00		Refreshments